Teljes körű ételrendelési és catering megoldások cégek és magánszemélyek számára.

Állófogadás

Fontos számodra a kényelem, megbízhatóság az exkluzivitás a nagyszerű ételek mellett?

Teljeskörű catering szolgáltatással, igazi házigazdaként gondoskodunk a meghívottak, résztvevők ellátásáról a céges rendezvények során, legyen az csapatépítő, tréning vagy más fontos alkalom.

design elem pöttyök

Nézd meg a Guru kínálatát és válogasd össze igényeid szerint

üdvözlő falatok a gurutól

Welcome, üdvözlő falatok

Üdvözlő falatok nélkül nincs teljeskörű catering szolgáltatás. Céges rendezvényekre vagy esküvőkre kiváló választás.

finger food

Fingerfood catering

Unod már a hagyományos fogadásokat? Van egy ötletünk! Újszerű, egyedi és egészséges fogásokkal kápráztasd el vendégeid. 

desszert

Desszert

Válogatott, minőségi és egyedi édes falatok, akár teljes körű catering szolgáltatás részeként is.

italkínálat

Italok

Reggelire kávé, ebédre tea, nyáron hűsítő házi ízesített víz, esti partyra zamatos bor. Akár felszolgálással vagy anélkül. 

Könyöklők bérlése

design elem pöttyök

Miért válassz minket?

  • Egészséges és finom falatokat kínálunk, nálunk rugalmasan lehet az ételekről egyeztetni. A GURU-nál személyreszabott a kínálat. Kérheted a kedvenceidet, de a összeállított menüsorokból is választhatsz.
  • Nálunk a favoritok az újszerű ízek, könnyű, látványos finger food falatkák és party finomságok stílusosan tálalva.
  • Könnyed saláták, tartalmas boxok és tálak, kedvenc quesadillák és party tortillák, ínyenc szendvicsek: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján. Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal.
  • Finomságainkkal és szolgáltatásunk színvonalával elkápráztathatod kollégáid vagy főnökeid. Szervezőként büszke lehetsz az esemény lebonyolítására és bezsebelheted az elismerő visszajelzéseket.
  • Előre tudod tervezni a költségeketA céges számlázás, utalásos rendszer jól működik, kényelmes a fizetés. Nem ér meglepetés a rendezvény végén, az árak előre egyeztetettek.
  • Személyes asszisztenciát biztosítunk a szervezés során.  Célunk, hogy a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk neked. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy ajánlatot kérj, az alábbi ajánlatkérővel. Kriszti és a GURU csapata mindenben a segítségedre lesz; a családtagoknak, barátoknak vagy kollégáknak csak meg kell érkezniük és jól kell magukat érezni.

design elem pöttyök

kérj ajánlatot kép

Jelöld meg mely termékeink érdekelnek!
Honnan találtál oldalunkra?