Karácsonyi és szilveszteri ételek
Ünnepi sült malac karácsonyra vagy szilveszterre!
Rendelj sült malacot frissen, finoman és látványosan tálalva akár már 9900 Ft/fő-től.
ADALÉKANYAG MENTES
BOLDOG MALAC, MÍNŐSÉGI HÚS
HOGYAN KÉSZÜL?
Az egész malacot 5 napig sörben vagy 3 napig tejben pácoljuk, majd gázkemencékben 8 órán keresztül „pironkodtatjuk”- vagyis a hús hőmérsékletét 100OC fok alatt tartva, folyamatos, lassú sütési technikával készítjük malackáinkat.
Töltött káposzta nélkül nincs ünnepi vacsora
Ahány ház, annyi szokás. Nincs ez másképp a töltött káposztával sem. Mindenki kicsit másképp csinálja, savanyú vagy édes káposztából, kisebb vagy nagyobb gombócokkal. Egyben egyetérthetünk, a töltött káposzta a legnépszerűbb téli magyar étel, ami a GURU konyháját sem kerüli el az év ezen szakaszán.
Töltött káposzta friss kenyérrel és házi tejföllel
Sütőtök imádóknak!
Sütőtökből számos finom ételt készíthetünk, legyen az püré vagy leves. Mi imádjuk. Nemcsak az őszi szezonban, de télen is igazi ünnepi hangulatot varázsol csupán az illatával, ha asztalunkra kerül.
Ha szeretnél te is céges rendezvényedre vagy egy nagyobb családi eseményre rendelni, ne habozz kérd ajánlatunkat.
Sütőtök krémleves pirított tökmaggal
Mézes sütőtök
Forró italok a hideg téli időben!
Forralt bor
Habos forró kakaó
Forró puncs
Téli álom tea
Mintha a nagyi sütötte volna...
Házi diós és mákos bejgli
Almás rétes vaníliasodóval