Teljes körű ételrendelési és catering megoldások cégek és magánszemélyek számára.

Blog

Nem szeretnétek külsős helyre szervezni a céges rendezvényt? Mutatunk néhány tippet, hogyan alakítsátok át, mire figyeljetek, ha a saját irodába szervezitek a céges partit vagy bármi más jellegű eseményt.

 

Manapság egyre többen szendvednek ételintoleranciával, így egy rendezvényt szervezel már nem hagyhatod ki a menü összeállításnál a glutén vagy laktózmentes ételeket. Eleinte nehéz feladatnak tűnik, de hidd el megugroható, csak meg kell találni a tökéletes szolgáltatót, aki a segítégedre van ebben.

Néhány tanács, mire figyelj, ha mentes ételeket is szeretnél rendelni.

 

Mondanunk sem kell, hogy több mindentől függ, az, hogy egy céges vagy magán rendezvény jól sikerüljön és minden résztvevő, vendég jól érezze magát, a legnagyobb elégedettséggel távozzon. Ha például az esemény egy buli, ott függ a helytől, a társaságtól, zenétől. Azonban, ha a rendezvény komolyabb hangvételű, például egy céges meeting, tréning, ott inkább a technikai felszereltség számít. Például mennyire kényelmesek a székek, amiben több órát ülnek a résztvevők. A kétféle eseményben egy dolog közös, az étel. A bulinál és egy egésznapos megbeszélésnél sem mindegy mit is eszünk, ezért is fontos, hogy mikor, kitől rendelünk, milyen céget bízzunk meg e megtisztelő feladattal. Számos kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, melyeket érdemes szépen sorra venni, még mielőtt döntünk.

Volt már olyan, hogy hirtelen a főnök odament hozzád idegesen, izgatottan, hogy holnap 30 fős megbeszélést fognak tartani az irodában, amire szüksége van egy könnyed, nem álmosító ebédre? Nos ilyenkor, jön az, hogy te is átveszed az idegességét és kapkodva, remegő kezekkel kezdődik a keresgélés, telefonálás, hogy kitől, mitől lehet másnapra rendelni 30 főre. Nem lehet pizza, az biztos. Olyan kell, amit könnyen el lehet venni, megenni, nem mócsingól és az se baj, ha csupán már a látványtól is lenyűgözzük a kollegákat partnereket. Ha neked is ismerős a fenti szituáció, mindenképp olvasd tovább.

Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mitől lesz igazán felejhetetlen a céges karácsonyi vacsora. A tökéletes bulihoz nem kell más csak jó tervezés, szervezés és előkészület. Ebben segítünk most neked.

Egyedülálló rendezvényhelyszín lenyűgöző panorámával a Mammut tetején. Szabad levegőn, biztonságos környezetben.