Teljes körű ételrendelési és catering megoldások cégek és magánszemélyek számára.

Rendezvényhelyszín bérlés

Bérelhető rendezvényhelyszín Mammut tetején - GURU Sky Office & Terrace 

Egyedülálló rendezvényhelyszín lenyűgöző panorámával Budapesten a Mammut tetején. Születésnapra, esküvőkre, céges rendezvényekre. GURU Catering szolgáltatással, akár ingyen lefogyasztható bérleti díjjal.

Bővebb információért látogass el a GURU Sky oldalunkra.

A menüsor már meg van, a vendégek meghívva, időpont is pipa, de egy valami hiányzik. Keresed a tökéletes helyszínt. Nem kell tovább keresned, a GURU ezt is megoldja neked. Nyáron vagy télen, éjszaka vagy nappal, helyszínünk egyaránt alkalmas beltéri vagy kültéri eseményre.

CÉGES KARÁCSONYI RENDEZVÉNYHEZ KERESED A TÖKÉLETES HELYSZÍNT?

KOCCINTS KINT IS, BENT IS!

Számtalan ötletes kiegészítés teszi kényelmessé, szerethetővé és hangulatossá a kültéri rendezvényeket is (pl. hőgombák, takarók, forró italok, beltéri melegedők). További előnye, hogy csodálatos panoráma is tartozik hozzá.

A jó bulihelyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

Kérj ajánlatot!

TRÉNINGRE, WORKSHOPRA, MEETINGRE KERESED A MEGFELELŐ HELYSZÍNT?

Nemcsak ideális rendezvényhelyszín Budapest belvárosában, de tökéletes konferencia helyszín; itt minden feltétel adott a színvonalas, sikeres előadások megvalósításhoz: internet kapcsolat, igény szerinti technikai felszerelések, teljeskörű catering szolgáltatás teszik teljessé kínálatunkat és igazi házigazdaként gondoskodunk a meghívottak, résztvevők ellátásáról, legyen az: konferencia, sajtótájékoztató, termékbemutató, partnertalálkozó, csapatépítő tréning.

Kérj ajánlatot!

Egy jó helyszín már önmagában ajándék – Születésnapi buli helyszín Budapesten!

A születésnap – legyen szó családtagunk, barátunk szülinapjáról, vagy akár a sajátunkéról – , mindenképpen egy jeles alkalom és  érzelmet kiváltó ünnep az ember életében.

Ha nem szeretnéd otthon megrendezni a születésnapi összejövetelt, de mégis egy hangulatos, meghitt, mégis lélegzetelállító helyszínre vágysz, akkor a GURU Sky Office & Terrace a legjobb megoldás. Nehéz megtalálni a legjobb születésnapi buli helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is, hiszen a nagy napot pont egy ilyen környezetben szeretnénk ünnepelni. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted barátaid társaságát laza terasz hangulatban, a város felett a Mammut tetején. 

 

Kérj ajánlatot!

ESKÜVŐ BUDAPEST FELETT 

Családias hangulatú, meghitt esküvőben gondolkoztok, ezért a vendéglétszámot sem szeretnétek túlzásba vinni? A GURU Sky a tökéletes választás számotokra.

Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted szeretteid és barátaid társaságát laza mégis stílusos hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt egy meghitt hangulatú mégis trendi helyszínen, 100nm-es tetőterasszal a szabad levegőn, biztonságos környezetben

Kérj ajánlatot!