Teljes körű ételrendelési és catering megoldások cégek és magánszemélyek számára.

Blog

Hogyan legyen felejthetetlen a céges karácsonyi vacsora?

Guru Catering
2022.10.13 18:25
Hogyan legyen felejthetetlen a céges karácsonyi vacsora?

Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mitől lesz igazán felejhetetlen a céges karácsonyi vacsora. A tökéletes bulihoz nem kell más csak jó tervezés, szervezés és előkészület. Ebben segítünk most neked.

1. A legfontosabb és talán a legnehezebb kérdés a helyszín kiválasztása. Akár válaszhatsz olyan rendezvényhelyszínt is, ahol a buli részben vagy egészben szabadtéren, levegőn, teraszon tartható. Ma már számtalan ötletes kiegészítés teszi kényelmessé, szerethetővé és hangulatossá a kültéri rendezvényeket is (pl. hőgombák, takarók, forró italok, beltéri melegedők). A kültéri helyszínek további előnye, hogy sok esetben csodálatos panoráma is tartozik hozzá. Tudunk is egy megfelelő helyszínt, ahol nem csak lenyűgöző látvány tárul elétek, de exkluzív ételek is. Hiszen a legjobb olyan helyet bérelni, ahol étel és ital fogyasztása is adott.

2. Egy jól szervezett, igazi csapatmunkával összeállított, zökkenőmentesen lebonyolított céges karácsonyi vacsora megtartásához válassz újszerű, egyedi és egészséges fogásokat. Ha unod a hagyományos ételeket mint például a húslevest, hidegtálakat, majonézes salátákat, keress olyan céget, ami ennél exkluzívabb menü kínálatával rendelkezik, amik nemcsak ízletesek, de el is kápráztatják a vendégeket látványos finger food falatkáikkal stílusos tálalásukkal.

3. A céges karácsonyi vacsora ne csak azokról szóljon, akik húst hússal esznek. Vedd figyelembe a speciális étrendű kollégákat is. Legyen szó a gluténmentesről, a laktózmentesről, a vegánról, manapság a vendégek akár 30 %-a nem eszik hagyományos ételeket, így róluk se feledkezz meg a céges karácsonyi vacsorán. Szerencsére ehhez már nem kell külön a szolgáltatókat felkeresni, számos olyan catering cég létezik, ahol a normál étrendűek mellett az ételintoleranciákat is figyelembe veszik.

4. Meghitt karácsonyi hangulat. Természetesen az egyik legfontosabb szempont, hogy nagyon jól érezzétek magatokat. Olyan helyszínt válassz, ahol különleges és meghitt a hangulat és kellemesen ki tudtok kapcsolódni.  Tökéletes lehet a karácsonyi hangulat a forró csoki, a tea, a forraltbor, a fények, a zene, a hőgombák és pokrócok melegében.