Teljes körű ételrendelési és catering megoldások cégek és magánszemélyek számára.

Blog

30 főre szeretnék ételt rendelni az irodába, vajon lehetséges?

Guru Catering
2023.01.06 14:30
30 főre szeretnék ételt rendelni az irodába, vajon lehetséges?

Volt már olyan, hogy hirtelen a főnök odament hozzád idegesen, izgatottan, hogy holnap 30 fős megbeszélést fognak tartani az irodában, amire szüksége van egy könnyed, nem álmosító ebédre? Nos ilyenkor, jön az, hogy te is átveszed az idegességét és kapkodva, remegő kezekkel kezdődik a keresgélés, telefonálás, hogy kitől, mitől lehet másnapra rendelni 30 főre. Nem lehet pizza, az biztos. Olyan kell, amit könnyen el lehet venni, megenni, nem mócsingól és az se baj, ha csupán már a látványtól is lenyűgözzük a kollegákat partnereket. Ha neked is ismerős a fenti szituáció, mindenképp olvasd tovább.

Most megnyugtatlak, hogy nem lehetetlen feladat, csak szükséged van egy megbízható és segítőkész kiszállító szolgáltatóra. Mondanom sem kell, hogy a GURU catering, az pont az a hely, ami megoldja az ilyen jellegű problémákat. A meetingek sikerességét elősegítik a minőségi ételek, kollégáid pedig jobban fognak emlékezni a megbeszélés témájára, ha közben valami finomat esznek.

Na de mit rendeljek, mi a könnyed, finom étel? Teszed fel (jogosan) a kérdést. Azt már tudod, hogy mi az igény, milyennek kell lennie. Oké. 

Mi azt szoktuk javasolni, az ehhez hasonló megbeszélésekre, hogy kis szendvicseket rendeljenek, amik nem esnek szét, szinte egyben be lehet kapni. Ez mindig jó ötlet. Nézd meg a GURU kínálatát is, akár lehet tálcán vagy dobozokba tálalva is rendelni. A szendvicseket érdemes kiegészíteni könnyed salátákkal, így biztosan elegendő és kellemes teltség érzetet ad a menü. Ha az esemény hosszúnak ígérkezik, rendelhetsz még egy kis desszertet, de ne olyat, ami összemaszatolja a vendégek kezeit. Rendelj mondjuk különböző gyümölcsöket, pohárban vagy tálon tálalva, amiket pálcikák segítségével el lehet fogyasztani. 

 

Összefoglalva

1. Nyugodj meg, nem lehetetlen feladat.

2. Kérj segítséget a szolgáltatótól.

3. Mini szendvicsek, saláták, gyümölcsök választása mindig tuti befutó az ilyen helyzetekben.

4. Rendeld meg és dőlj hátra. Holnap nyugodtan kezdheted a munkaidődet és a főnöködtől is szereztél egy jó pontot. :)